Loading...

Self-tinting Dynamic Glas Voor Optimale Zonwering en Comfort (Suntuitive)

Wat is Self-Tinting Dynamic Glas?

De naam zegt het eigenlijk al, de ruiten van Comfort Dynamisch Self-Tinting glas worden geleidelijk donkerder als reactie op de stijgende temperaturen veroorzaakt door direct zonlicht op het raam. Hiermee wordt het felle zonlicht doorbroken en kan een aangename hoeveelheid licht het gebouw binnen treden. 'S Nachts of bij bewolkt weer, wanneer het directe zonlicht weer is verdwenen, wordt het glas weer helder. Comfortglas past zich op natuurlijke en passieve wijze aan, de hele dag door, elke dag van het jaar, waarbij constant de hitte en schittering in uw gebouw in evenwicht worden gehouden.

Self-Tinting Comfort glas is een zeer geavanceerd product en toch heel eenvoudig in gebruik, dit door de dynamische technologie van het glas. Het Self-Tinting glas kan op een creatieve en duurzame wijze geïntegreerd worden in een gebouw. Tevens hoeft men geen gebruik te maken van zonneschermen, lamellen etc. Nog een mooi bijkomend voordeel is dat het glas geen gebruik maakt van elektriciteit, waardoor het systeem op dezelfde manier te monteren is als een standaard Isolatieglas en daardoor ook onderhoudsvrij met een hoge productgarantie op levensduur en prestatie.

Voor een optimale werking dient het glas altijd uitgevoerd te worden als isolatie glas in combinatie met een Low E coating op het binnenblad. Daarnaast kan Self-Tinting glas in diverse uitvoeringen worden vervaardigt, zoals bijv. in combinatie met Inbraakwerend- , geluidswerend of Brandwerend glas.

Comfort Dynamic Glas Functies